fbpx

Firmadesign

HVAD INDHOLDER ET FIRMADESIGN?

 

Er du ved at starte en virksomhed, er det vigtig, at du fra start af har en rød tråd. Odense Mediedesign tilbyder hjælp til opbygning af hjemmesider for nystartede virksomheder, ligesom vi også tilbyder at gennemgå etablerede virksomheders hjemmesider. Din virksomheds hjemmeside er et udstillingsvindue, og derfor er det vigtigt, at den udstråler professionalisme og overskud – og netop det kan Odense Mediedesign hjælpe med.

Når du er ved at starte en virksomhed, er der nok at tænke på. Odense Mediedesign sparrer dig i den forbindelse for en masse unødige bekymringer om, hvordan dine fx visitkort eller dit brevpapir skal se ud.

Hvis du i forvejen har et firma, men tænker, at salget kan blive bedre, så kan Odense Mediedesign også hjælpe, ved at gennemgå din virksomheds hjemmeside og finpudse den, så den bedre passer til den ønskede målgruppe.

Odense Mediedesign tager dig i hånden og hjælper med at sikre, at din virksomheds hjemmeside tager sig professionelt ud.

Et godt firmadesign understøtter et stærkt brand

Vil du gerne have, at dine kunder forstår, hvad det er, du står for? Hvad det er, der skiller dig ud fra konkurrenterne? Så er det vigtigt, at du arbejder med dit brand.

Et gennemtænkt firmadesign understøtter dit brand, fordi det strømliner din identitet udadtil, hvilket gør dig mere genkendelig og forståelig for dine kunder. Stikker din grafiske stil i alle retninger, bliver dit udtryk forvirret og svært at gennemskue. Hertil signalerer du forskellige ting med forskellige grafiske udtryk. Alt fra farvevalg til symboler, former og fonde er med til at skabe det indtryk, de besøgende får på din hjemmeside, i din butik, når de modtager din mail eller når du rækker dem dit visitkort.

Hvilket indtryk vil du gerne efterlade? Det hjælper vi dig med at indkredse og udtrykke. Ved at sætte os ind i din virksomhed, gennem dialog og ved hjælp af eksempler og skitser, finder vi sammen frem til det firmadesign, der er det helt rigtige for dig og din virksomhed.

Den indledende snak er gratis – så hvorfor ikke få det gode tilbud på et flot og professionelt firmadesign?

Mini pakke

5.400,-

(ekskl. moms)

Designer til du er tilfreds

  Logo design
✓  Visitkort design
✓  Flyers design 
✓  Valgfri andet design
(1 times arbejde)

 

Ønsker man designmanual
koster det fra 5.000 Kr. ekstra

Basis Pakke

14.500,-

(ekskl. moms)

Designer til du er tilfreds

  Logo design
  Hjemmeside
Ingen binding
Op til 10 undersider
Nemt selv og redigere (CMS)
✓  Visitkort design

 

Ønsker man designmanual
koster det fra 5.000 Kr. ekstra

stor pakke

19.500,-

(ekskl. moms)

Designer til du er tilfreds

  Logo design
  Hjemmeside
Ingen binding , Op til 10 undersider, Nemt selv og redigere (CMS)
✓  2 x Visitkort design
Mindre design til firmabilen
(eksk. folie og montering)
✓   2 x Valgfri design
(af 1 times arbejde)

 

Ønsker man designmanual
koster det fra 5.000 Kr. ekstra

Hvad siger vores kunder

Fremragende på Trustpilot ★★★★★