fbpx

Ny wordpress Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside i WordPress uden hemmelige priser,
underlige kontrakter og uden bindinger.

WordPress hjemmeside priser

Hvad koster en WordPress hjemmeside
og hvordan foregår processen?

Prisen udarbejdes efter, hvad din nye hjemmeside skal indeholde. Med udgangspunkt i en fælles snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov til din nye hjemmeside, udarbejder vi et tilbud til dig. Gennemsnitsprisen for en færdig hjemmeside hos os koster omkring 9.000-15.000 kr. eks. moms.

Du har 100% ejerskab

Hvordan foregår processen?

sådan gør vi

planlæggelse

Vi tager en snak med dig over telefonen, hvor vi kortlægger hvad du gerne vil opnå med din nye hjemmeside, samt hvilket grafiskudtryk du ønsker at opnå.

Opsætning

Vi indsamler tekster og billeder fra dig og indsætter det på hjemmesiden. Derefter opsætter det aftalte design og funktionaliteter. 

j

Tilpasning

Du tager et kig på den nye hjemmeside og læser tekster igennem. Du giver feedback på det hele, og hvis der skulle være noget så bliver det rettet,  så du er helt tilfreds med din hjemmeside.

Launch

Din hjemmesiden er nu klar til at komme online. (Hvis hjemmesiden skal flyttes til et anden webhotel, så klare vi det). Når hjemmesiden er online vil vi oplærer dig i, hvordan du bruger WordPress CMS hjemmeside.

webdesigner der engagerer sig 100% i samarbejdet?

Er du træt af webbureauer, der lover mere end de kan holde? Når du vælger Odense medie design, behøver du aldrig at skulle bøvle med din webdesigner igen.

Her er du altid sikker på at få:

Z

Ingen lange bindinger

Z

En kontaktperson fra start til slut

Z

100% kontrol og fuld ejerskab

2 personer der glæder sig over nyt webshop design

Prøv vores prisberegner

Og få en prisestimat på din nye hjemmeside

Hvilken Størrelse hjemmeside?
Simpel hjemmeside

Online visitkort typisk til et nystartet eller mindre virksomhed.

Normal Hjemmeside

Professionel hjemmeside typisk til mellemstore virksomheder.

Stor Hjemmeside

Professionel hjemmeside typisk til større virksomheder.

Du mangler at vælge
Skal siden have specielle funktioner?

Du mangler at vælge
Ønsker du hjælp til Grafisk design
Du mangler at vælge
Hvor mange sider/ undersider?

Forside, kontakt, om os, ydelser osv.

Du mangler at vælge
Din pris

(ekskl. moms)

Udfyld formularen og modtag din pris

Det er helt uforpligtende og du vil
modtage din pris med det samme

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Tilbudt :
Total :

Nedenfor finder du et lille udpluk af hjemmesider vi har designet.

Klip på billeerne for at se deres hjemmesider

Hvad siger vores kunder

Fremragende på Trustpilot ★★★★★

FAQ..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er WordPress?

  ”system til behandling af indhold”.

  Det lyder allerede alt sammen meget forvirrende – men det er det egentlig ikke. Et CMS er et program, som man opsætter en hjemmeside i. Programmet kører i din browser, og kan ikke ses af de besøgende på din hjemmeside. Programmet er således blot det værktøj, du bruger til at sætte din hjemmeside og indholdet på den op. WordPress er blot ét af mange CMS’er. men det er det mest brugte CMS i verden, bl.a. fordi det er super brugervenligt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wordpress CMS system

  Alle hjemmesider bliver udviklet i et brugervenligt CMS system, som betyder, at du ikke behøver at have kendskab til kodning eller IT på noget kompliceret niveau. Hos Odense Mediedesign bruger vi nemlig WordPress, som er kendt for sin intuitive og enkle brugerflade – det betyder for dig, at du nemt og enkelt selv kan indsætte nye tekster, billeder eller filer, som du skulle ønske det.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Engangsbeløb for hjemmesiden

  Prisen for din hjemmeside er et engangsbeløb – det vil sige, at du ikke skal tænke på månedlige omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse. Hjemmesiden designes nemlig i et brugervenligt CMS-system, som betyder, at du uden problemer selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden – men ønsker du alligevel hjælp til vedligeholdelse, så kan vi også hjælpe med det!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Unikt Web Design

  Dine idéer kommer i første række!

  Vi lytter til dine ønsker og ideer – og det er med udgangspunkt i dine ideer, at vi designer og sammensætter lige den hjemmeside, som du godt kunne tænke dig!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er søgemaskineoptimering / SEO?

  Søgemaskineoptimering (også forkortet SEO) er ikke én ting – det er en betegnelse for alle de tiltag, man kan foretage, for at ens hjemmeside kommer højere op på søgemaskinernes søgeresultatlister. Fordi den absolut mest brugte søgemaskine er Google, er det ofte Googles algoritme, man optimerer ens hjemmeside efter. Optimeringen kan foregå på flere niveauer, idet Google vurderer mange aspekter af hjemmesider.

  Hver gang du foretager en søgning på Google, går Googles algoritme i gang med at finde de sider frem til dig, som umiddelbart virker mest relevante. Googles algoritme ændrer sig løbende, men altid med det samme primære mål for øje: At blive bedre til at finde det, folk søger efter, frem til dem. Samtidig vurderer Googles algoritme også hjemmesidernes sikkerhed, validitet og brugervenlighed. Bl.a. vurderer Googles algoritme:

  – Keywords

  – Tekstens læsevenlighed

  – Billeder

  – Video

  – Opsætning af hjemmesidens struktur

  – Certificeringer

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Responsive hjemmeside designs

  Flere og flere besøger hjemmesider via deres smartphones!
  Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside er brugervenlig og fungerer, når siden bliver åbnet på en smartphone eller på tablets.

  Vælger du Odense Mediedesign, så vælger du også en hel løsning, som betyder, at din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer.

  Din WordPress hjemmeside bliver mobilvenlig og responsiv, hvilket betyder, at din WordPress hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en WordPress hjemmeside

  Prisen udarbejdes efter, hvad din nye hjemmeside skal indeholde. Med udgangspunkt i en fælles snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov til din nye hjemmeside, udarbejder vi et tilbud til dig. Gennemsnitsprisen for en færdig hjemmeside hos os koster omkring 9.000-14.000 kr. eks. moms.

  Du kan altid prøve vores prisberegner, det tager kun 2 min.
  Prøv den her

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  100% ejerskab over din hjemmeside

  Hos Odense Mediedesign er der ingen dyre abonnementer med binding. Når vi er færdige med din hjemmeside, er det 100% din.

  Det kan lade sig gøre, fordi vi udvikler i et brugervenligt CMS-system, som efterfølgende er nemt for dig at vedligeholde og opdatere i.

  Skulle du alligevel ønske hjælp til den daglige drift, kan vi også tilbyde dette. Derudover yder vi naturligvis service på fejl og mangler.

  Tilkøb et serviceaftale til din hjemmeside her

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Vi designer både til online brug og tryk, og leverer alle filformater. Ligesom ved udarbejdelse af din hjemmeside, stopper vi ikke, før du er tilfreds med resultatet. Vi kan hjælpe, hvis du skal:

– Have udviklet noget inden for grafisk design, såsom flyers, plakater, bannere, facademateriale eller andet.

– Mangler en firmadesign, som hjælper dig med at strømline dit grafiske udtryk. En design skabelon er i udgangspunktet udarbejdelse af al grafisk materiale, som du skal bruge – det kan fx være logo, visitkort, opsætning af mail og brevpapir. Vi giver et tilbud ud fra, hvilke elementer der er relevante for dig at have med i din firmadesign.

– Har brug for et logo, som udtrykker din virksomheds identitet.

– Har brug for flotte, stilfulde visitkort, som er med til at styrke din professionelle identitet.

Klar til at samarbejde?