fbpx

Du er velkommen til at
ringe eller skrive

Til en uforpligtende snak om dit projekt, hvor vi sammen kan finde frem til hvad du har brug for hjælp til.

Info@odensemediedesign.dk

+45 31 51 70 54

}

Telefontider

Mandag-Fredag: 09:00-17:00
Weekend: Lukket

FAQ..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hjemmesidedesign i det brugervenlige WordPress

  Vi leverer hjemmesider opsat i WordPress, som er et både brugervenligt og lækkert program at arbejde og redigere i. Det betyder, at du – når vi er færdige med din hjemmeside – nemt kan redigere tekst og billeder selv.

  Vi bygger både hjemmesider ud fra standardskabeloner og unikke hjemmesider, som er skræddersyet efter dine ønsker og krav. Klik her for priser og eksempler på hjemmesider vi har lavet for tidligere kunder.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Grafisk design til både web og tryk

  Har du brug for et nyt, grafisk udtryk til din virksomhed? Vi leverer grafisk design til både avisannoncer, bannere, flyers, plakater, visitkort, klistermærker, billeder til sociale medier, facadedesign og hvad du ellers har brug for.

  Har du brug et logo, designer vi selvfølgelig også det – helt fra bunden. Vi designer både simple og komplicerede logoer, og differentierer selvfølgelig prisen, alt efter hvor kompliceret et logo du ønsker.

  Se prislister samt eksempler på designs udarbejdet for tidligere kunder:

  Al grafisk materiale leveres selvfølgelig i alle de filformater, du har brug for.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Strømlinet udtryk fra dag 1: Firmadesign

  Har du lige startet din virksomhed? Eller har du måske bare svært ved at skabe en rød tråd i dit grafiske udtryk, og er træt af det rodede udtryk, du ved, du har udadtil? I Odense Mediedesign hjælper vi dig med at formidle dit brand grafisk, så du kan være stolt af din virksomheds fremtræden, og så dit brand står knivskarpt over for dine kunder.

  En firmadesign kan indeholde logo, hjemmeside, grafisk materiale til sociale medier, visitkort, annoncer, brevpapir, mailopsætning (herunder signatur) og farvevalg. Hvad der er relevant for dig og din virksomhed, afhænger selvfølgelig af, hvilke platforme, du bevæger dig på. Derfor er det også svært at sætte en standardpris for firmadesign Skriv eller ring, hvis du ønsker en indledende snak og et overslag på din opgave. Du kan klikke her for firmadesigns vi har udformet for tidligere kunder samt mere information.