fbpx

Få en professionel NY webshop!

Få en professionel ny webshop designet i WordPress + WooCommerce uden hemmelige priser,
underlige kontrakter og uden bindinger.

WordPress webshop priser

Hvad koster en WordPress webshop
og hvordan foregår processen?

Prisen udarbejdes efter, hvad din nye webshop skal indeholde. Med udgangspunkt i en fælles snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov til din nye webshop, udarbejder vi et tilbud til dig. Gennemsnitsprisen for en færdig webshop hos os koster omkring 16.000-50.000 kr. eks. moms.

Du har 100% ejerskab

Hvordan foregår processen?

sådan udvikler og designer vi din webshop

planlæggelse

Vi tager en snak med dig over telefonen, hvor vi kortlægger hvad du gerne vil opnå med din nye webshop, samt hvilket grafiskudtryk du ønsker at opnå.

Opsætning

Vi indsamler tekster og billeder fra dig og indsætter det på webshoppen. Derefter opsætter vi det aftalte webshop design og dens funktionaliteter. 

j

Tilpasning

Du tager et kig på den nye webshop og læser tekster igennem. Du giver feedback på det hele, og hvis der skulle være noget så bliver det rettet,  så du er helt tilfreds med din webshop samt dens design. 

Launch

Din webshop er nu klar til at komme online. (Hvis wesbhoppen skal flyttes til et anden webhotel, så klarer vi det). Når webshoppen er online vil vi oplærer dig i, hvordan du bruger WordPress CMS hjemmeside samt navigerer rundt i dit nye webshop design.

webdesigner der engagerer sig 100% i samarbejdet?

Er du træt af webbureauer, der lover mere end de kan holde? Når du vælger Odense medie design, behøver du aldrig at skulle bøvle med din webdesigner igen.

Her er du altid sikker på at få:

Z

Ingen lange bindinger

Z

En kontaktperson fra start til slut

Z

100% kontrol og fuld ejerskab

2 personer der glæder sig over nyt webshop design

Vi har hjulpet mere end 200 tilfredse virksomheder siden 2016

Responsive Webshop designs

Flere og flere besøger webshop via deres smartphones!
Derfor er det også vigtigt, at din webshop er brugervenlig og fungerer, når siden bliver åbnet på en smartphone eller på tablets.

Vælger du Odense Mediedesign, så vælger du også en hel løsning, som betyder, at din webshop fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer.

Din WordPress webshop bliver mobilvenlig og responsiv, hvilket betyder, at din WordPress webshop tilpasser sig alle størrelser på skærme.

Hvad er WordPress?

”system til behandling af indhold”.

Det lyder allerede alt sammen meget forvirrende – men det er det egentlig ikke. Et CMS er et program, som man opsætter en hjemmeside i. Programmet kører i din browser, og kan ikke ses af de besøgende på din hjemmeside. Programmet er således blot det værktøj, du bruger til at sætte din Webshop og indholdet på den op. WordPress er blot ét af mange CMS’er. men det er det mest brugte CMS i verden, bl.a. fordi det er super brugervenligt.

Wordpress CMS system

Alle webshop bliver udviklet i et brugervenligt CMS system, som betyder, at du ikke behøver at have kendskab til kodning eller IT på noget kompliceret niveau. Hos Odense Medie design bruger vi nemlig WordPress, som er kendt for sin intuitive og enkle brugerflade – det betyder for dig, at du nemt og enkelt selv kan indsætte nye tekster, billeder eller filer, som du skulle ønske det.

Engangsbeløb

Prisen for din hjemmeside er et engangsbeløb – det vil sige, at du ikke skal tænke på månedlige omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse. Hjemmesiden designes nemlig i et brugervenligt CMS-system, som betyder, at du uden problemer selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden – men ønsker du alligevel hjælp til vedligeholdelse, så kan vi også hjælpe med det!

Unikt Design

Dine idéer kommer i første række!

Vi lytter til dine ønsker og ideer – og det er med udgangspunkt i dine ideer, at vi designer og sammensætter lige den hjemmeside, som du godt kunne tænke dig!

Hvad er søgemaskineoptimering / SEO?

Søgemaskineoptimering (også forkortet SEO) er ikke én ting – det er en betegnelse for alle de tiltag, man kan foretage, for at ens hjemmeside kommer højere op på søgemaskinernes søgeresultatlister. Fordi den absolut mest brugte søgemaskine er Google, er det ofte Googles algoritme, man optimerer ens hjemmeside efter. Optimeringen kan foregå på flere niveauer, idet Google vurderer mange aspekter af hjemmesider.

Hver gang du foretager en søgning på Google, går Googles algoritme i gang med at finde de sider frem til dig, som umiddelbart virker mest relevante. Googles algoritme ændrer sig løbende, men altid med det samme primære mål for øje: At blive bedre til at finde det, folk søger efter, frem til dem. Samtidig vurderer Googles algoritme også hjemmesidernes sikkerhed, validitet og brugervenlighed. Bl.a. vurderer Googles algoritme:

– Keywords

– Tekstens læsevenlighed

– Billeder

– Video

– Opsætning af hjemmesidens struktur

– Certificeringer

Nedenfor finder du et lille udpluk af nye Webshops vi har designet.

Klip på billeerne for at se deres hjemmesider

Klar til at samarbejde?