fbpx

Få en professionel NY webshop!

Få en professionel ny webshop designet i WordPress + WooCommerce uden hemmelige priser,
underlige kontrakter og uden bindinger.

WordPress webshop priser

Hvad koster en WordPress webshop
og hvordan foregår processen?

Prisen udarbejdes efter, hvad din nye webshop skal indeholde. Med udgangspunkt i en fælles snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov til din nye webshop, udarbejder vi et tilbud til dig. Gennemsnitsprisen for en færdig webshop hos os koster omkring 18.000-50.000 kr. eks. moms.

Du har 100% ejerskab

Hvordan foregår processen?

sådan udvikler og designer vi din webshop

planlæggelse

Vi tager en snak med dig over telefonen, hvor vi kortlægger hvad du gerne vil opnå med din nye webshop, samt hvilket grafiskudtryk du ønsker at opnå.

Opsætning

Vi indsamler tekster og billeder fra dig og indsætter det på webshoppen. Derefter opsætter vi det aftalte webshop design og dens funktionaliteter. 

j

Tilpasning

Du tager et kig på den nye webshop og læser tekster igennem. Du giver feedback på det hele, og hvis der skulle være noget så bliver det rettet,  så du er helt tilfreds med din webshop samt dens design. 

Launch

Din webshop er nu klar til at komme online. (Hvis wesbhoppen skal flyttes til et anden webhotel, så klarer vi det). Når webshoppen er online vil vi oplærer dig i, hvordan du bruger WordPress CMS hjemmeside samt navigerer rundt i dit nye webshop design.

webdesigner der engagerer sig 100% i samarbejdet?

Er du træt af webbureauer, der lover mere end de kan holde? Når du vælger Odense medie design, behøver du aldrig at skulle bøvle med din webdesigner igen.

Her er du altid sikker på at få:

Z

Ingen lange bindinger

Z

En kontaktperson fra start til slut

Z

100% kontrol og fuld ejerskab

2 personer der glæder sig over nyt webshop design

Prøv vores prisberegner

Og få en prisestimat på din nye webshop

Skal siden have specielle funktioner?

Du mangler at vælge
Ønsker du hjælp til Grafisk design
Du mangler at vælge
Hvilken størrelse Webshop?
Simpel webshop

hvor du fremstår professionel over for dine kunder og kun har få produkter.

Mellem webshop

En professionel webshop som flot præsenterer din virksomhed hvor der er gjort klar til en del produkter og kategorier.

Stor webshop

En professionel webshop som flot præsenterer din virksomhed hvor der er gjort klar til mange produkter og kategorier.

Du mangler at vælge
Produkter

Skal vi opsætte alle dine produkter eller bare nogle få af dem?

Du mangler at vælge
Hvor mange sider/ undersider?

Forside, kontakt, om os, ydelser osv.

Du mangler at vælge
Din pris

(ekskl. moms)

Udfyld formularen og modtag din pris

Det er helt uforpligtende og du vil
modtage din pris med det samme

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Tilbudt :
Total :

Nedenfor finder du et lille udpluk af nye Webshops vi har designet.

Klip på billeerne for at se deres hjemmesider

Hvad siger vores kunder

Fremragende på Trustpilot ★★★★★

Klar til at samarbejde?

FAQ..

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er WordPress?

  ”system til behandling af indhold”.

  Det lyder allerede alt sammen meget forvirrende – men det er det egentlig ikke. Et CMS er et program, som man opsætter en hjemmeside i. Programmet kører i din browser, og kan ikke ses af de besøgende på din hjemmeside. Programmet er således blot det værktøj, du bruger til at sætte din hjemmeside og indholdet på den op. WordPress er blot ét af mange CMS’er. men det er det mest brugte CMS i verden, bl.a. fordi det er super brugervenligt.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wordpress CMS system

  Alle hjemmesider bliver udviklet i et brugervenligt CMS system, som betyder, at du ikke behøver at have kendskab til kodning eller IT på noget kompliceret niveau. Hos Odense Mediedesign bruger vi nemlig WordPress, som er kendt for sin intuitive og enkle brugerflade – det betyder for dig, at du nemt og enkelt selv kan indsætte nye tekster, billeder eller filer, som du skulle ønske det.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Engangsbeløb for hjemmesiden

  Prisen for din hjemmeside er et engangsbeløb – det vil sige, at du ikke skal tænke på månedlige omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse. Hjemmesiden designes nemlig i et brugervenligt CMS-system, som betyder, at du uden problemer selv kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden – men ønsker du alligevel hjælp til vedligeholdelse, så kan vi også hjælpe med det!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Unikt Web Design

  Dine idéer kommer i første række!

  Vi lytter til dine ønsker og ideer – og det er med udgangspunkt i dine ideer, at vi designer og sammensætter lige den hjemmeside, som du godt kunne tænke dig!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er søgemaskineoptimering / SEO?

  Søgemaskineoptimering (også forkortet SEO) er ikke én ting – det er en betegnelse for alle de tiltag, man kan foretage, for at ens hjemmeside kommer højere op på søgemaskinernes søgeresultatlister. Fordi den absolut mest brugte søgemaskine er Google, er det ofte Googles algoritme, man optimerer ens hjemmeside efter. Optimeringen kan foregå på flere niveauer, idet Google vurderer mange aspekter af hjemmesider.

  Hver gang du foretager en søgning på Google, går Googles algoritme i gang med at finde de sider frem til dig, som umiddelbart virker mest relevante. Googles algoritme ændrer sig løbende, men altid med det samme primære mål for øje: At blive bedre til at finde det, folk søger efter, frem til dem. Samtidig vurderer Googles algoritme også hjemmesidernes sikkerhed, validitet og brugervenlighed. Bl.a. vurderer Googles algoritme:

  – Keywords

  – Tekstens læsevenlighed

  – Billeder

  – Video

  – Opsætning af hjemmesidens struktur

  – Certificeringer

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Responsive webshop designs

  Flere og flere besøger webshop via deres smartphones!
  Derfor er det også vigtigt, at din webshop er brugervenlig og fungerer, når siden bliver åbnet på en smartphone eller på tablets.

  Vælger du Odense Mediedesign, så vælger du også en hel løsning, som betyder, at din webshop fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer.

  Din WordPress webshop bliver mobilvenlig og responsiv, hvilket betyder, at din WordPress webshop tilpasser sig alle størrelser på skærme.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad koster en WordPress webshop

  Prisen udarbejdes efter, hvad din nye webshop skal indeholde. Med udgangspunkt i en fælles snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov til din nye webshop, udarbejder vi et tilbud til dig. Gennemsnitsprisen for en færdig webshop hos os koster omkring 16.000-50.000 kr. eks. moms.

  Du kan altid prøve vores prisberegner, det tager kun 2 min.
  Prøv den her

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  100% ejerskab over din hjemmeside

  Hos Odense Mediedesign er der ingen dyre abonnementer med binding. Når vi er færdige med din hjemmeside, er det 100% din.

  Det kan lade sig gøre, fordi vi udvikler i et brugervenligt CMS-system, som efterfølgende er nemt for dig at vedligeholde og opdatere i.

  Skulle du alligevel ønske hjælp til den daglige drift, kan vi også tilbyde dette. Derudover yder vi naturligvis service på fejl og mangler.

  Tilkøb et serviceaftale til din hjemmeside her