fbpx

Odense medie design

Først og fremmest kan du forvente, at vi designer,
indtil du er tilfreds med det aftalte resultat.

 

Odense Mediedesign er et multimediebureau med beliggenhed i Odense. Vi tilbyder unikke hjemmesider og webshops i alle formater, samt grafisk materiale til både online brug og tryk.

For os er det en mærkesag, at din hjemmeside og dit grafiske materiale bliver tilpasset både din branche og dit brand, da vi mener, at din hjemmeside skal kunne konvertere dine besøgende til salg. Det gør den ganske enkelt bedst ved at fremstå professionel, ved at have en rød tråd, og ved at være tilpasset din målgruppes forventninger og behov.

Tilpasningen til branche sikrer vi gennem en kombination af solid research og erfaring med opsætning af en lang række af hjemmesider for folk i vidt forskellige brancher. Tilpasningen til dit brand sikrer vi gennem dialog samt løbende skitse- og idéudveksling. Sidst men ikke mindst afleverer vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

Service

 

Odense Mediedesign gør alt for at yde den bedste service. Derfor retter vi selvfølgelig også fejl eller mangler, hvis der mod forventning skulle være problemer med siden, efter vi har leveret den.

Står du og skal lave noget om på din hjemmeside og lige vil være sikker på, at du gør det rigtigt, råder vi dig til at tilmelde dig vores serviceaftale til wordpress hjemmesider, hvor vi sørger for din hjemmeside er opdateret, og du har mulighed for telefonisk hjælp til hjemmesiden.

Du har også mulighed for at købe klippekort til din WordPress hjemmeside, hvis du får brug for hjælp efter vi har overdraget hjemmesiden til dig.

Vores erfaring er, at går det godt for dig, går det godt for os. Derfor kan du altid forvente personlig og effektiv service fra Odense Mediedesign.


Du skal altid være tilfreds.

Hvad siger vores kunder

Fremragende på Trustpilot ★★★★★