Odense medie design

Odense Mediedesign er et multimediebureau med beliggenhed i Odense. Vi tilbyder unikke hjemmesider og webshops i alle formater, samt grafisk materiale til både online brug og tryk.

For os er det en mærkesag, at din hjemmeside og dit grafiske materiale bliver tilpasset både din branche og dit brand, da vi mener, at din hjemmeside skal kunne konvertere dine besøgene til salg. Det gør den ganske enkelt bedst ved at fremstå professionel, ved at have en rød tråd, og ved at være tilpasset din målgruppes forventninger og behov.

Tilpasningen til branche sikrer vi gennem en kombination af solid research og erfaring med opsætning af en lang række af hjemmesider for folk i vidt forskellige brancher. Tilpasningen til dit brand sikrer vi gennem dialog samt løbende skitse- og idéudveksling. Sidst men ikke mindst afleverer vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Først og fremmest kan du forvente, at vi designer, indtil du er tilfreds med resultatet. Hos Odense Mediedesign kan vi hjælpe med meget mere end bare at udvikle din webshop. Vi kan også hjælpe dig med alle de ting, du skal have styr på, for at drive hjemmesiden/webshoppen til hverdag. Vi har nemlig stor forståelse for, at din tid skal bruges på at udvikle og sælge dine produkter eller services – ikke på en hjemmeside, der driller.

SERVICE

Odense Mediedesign gør alt for at yde den bedste service. Derfor retter vi selvfølgelig også fejl eller mangler, hvis der mod forventning skulle være problemer med siden, efter vi har leveret den.

Står du og skal lave noget om på din hjemmeside og lige vil være sikker på, at du gør det rigtigt, råder vi dig til at tilmelde dig vores serviceaftale, hvor vi sørge for din hjemmeside er opdateret og du har mulighed for telefonisk hjælp til hjemmesiden.

Vores erfaring er, at går det godt for dig, går det godt for os. Derfor kan du altid forvente personlig og effektiv service fra Odense Mediedesign.


Du skal altid være tilfreds.

TrustScore 4.6 |  20 Anmeldelser 

"Vi har haft et aldeles fremragende samarbejde med Odense Mediedesign omkring vores nye seniorteater-hjemmeside. Henrik har formået at omsætte vores ideer og ønsker til lige præcis det udtryk vi har drømt om. Og Henrik har været utrolig god til at fastholde enkelhed og klarhed, når vi selv blev for uklare og kaotiske. Vi kan kun give Henrik vores allervarmeste anbefalinger."

Peter Rafn Dahm

Seniortheatre

Superflot og superprofessionelt.

"Tak for den superprofessionelle hjælp med vores superflotte og funktionelle hjemmeside hos Vejletrappen A/S. Vi har følt os godt behandlet og værdsat de guidelines til hvordan vi bedst og mest effektivt har kunne nå de mål vi ville. Når ord ikke har slået til er meningen alligevel blevet forstået.
Tak for det nyopfundne og for at løse vores ønsker.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Kan helt bestemt anbefales til andre der mangler en superproffesionel hjemmeside, flot look, god kundeforståelse og service."

Tanja Oue

www.vejletrappen.dk

"Henrik har været helt fantastisk til at arbejde med fra start til slut.
Han finder på virkelig gode sammensætninger af ens idéer med hans egen tvist, retter til indtil det er lige perfekt efter ens ønsker, og får en til at føle sig meget tryk i hans hænder. Han har lavet hele det grafiske koncept til mit spritnye selskab fra logo, hjemmeside, visitkort og flyers.
Han er meget stærkt anbefalet herfra, og jeg vender hurtigt tilbage efter behov.
Tusind tak for dit fantastiske arbejde Henrik."

Damian Strudwick

Den Engelske Dyrlæge

"Et stort femtal herfra. Effektivitet, fornuftige priser og flot arbejde. Vi fik lavet vores hjemmeside af Henrik som var super skarp på opgaven og leverede et utrolig flot stykke arbejde. Vi forsætter med glæde samarbejdet. Kristian"

Kristian Simonsen

Byggetilladelsen.dk

"Jeg har fået lavet både hjemmeside og logo til min virksomhed hos Odense Medie Design. Og det er jeg rigtig tilfreds med.
Under hele forløbet har der været super god sparring hvor mit behov er blevet hørt og dækket.
Odense Medie Design har får mine bedste anbefalinger."

Steffen Gildberg

GildbergFitness.dk

"Vi er rigtig tilfredse med vores hjemmeside og Odense Mediedesign har hjulpet med tekst, opsætning, sparring og naturligvis programmering 🙂
Odense Mediedesign har ligeledes oprettet vores virksomhed på Facebook og Linkedinn og sørger løbende for historier og opdateringer.
Tusind tak for et rigtig godt samarbejde

Jacob B. Jacobsen

Safe-con.dk

"Helmer ikke før kunden er tilfreds.
Jeg har bestilt i alt 6 logoer hos Odense Medie Design. Der er blevet kælet for detaljerne, og de har tonset igennem, til jeg var tilfreds.
Vil bruge dem igen ved lejlighed - kan varmt anbefales!"

Sajeel Hussain

Nyborg Gymnasium

"Jeg har haft Odense Medie Design til at opsætte min hjemmeside. Og det er jeg enormt tilfreds med. De har hjulpet både med opsætning, tekst og fotos. De har været gode at sparre sammen med. og jeg vil helt sikkert forsætte samarbejdet."

Tina Sørensen

Studio23.dk

"Tak for den superprofessionelle hjælp med vores superflotte og funktionelle hjemmeside hos Vejletrappen A/S. Vi har følt os godt behandlet og værdsat de guidelines til hvordan vi bedst og mest effektivt har kunne nå de mål vi ville. Når ord ikke har slået til er meningen alligevel blevet forstået. Tak for det nyopfundne og for at løse vores ønsker.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Kan helt bestemt anbefales til andre der mangler en superproffesionel hjemmeside, flot look, god kundeforståelse og service."

Tanja Oue

Vejletrappen.dk