Odense medie design

Odense Mediedesign er et multimediebureau med beliggenhed i Odense. Vi tilbyder unikke hjemmesider og webshops i alle formater, samt grafisk materiale til både online brug og tryk.

For os er det en mærkesag, at din hjemmeside og dit grafiske materiale bliver tilpasset både din branche og dit brand, da vi mener, at din hjemmeside skal kunne konvertere dine besøgene til salg. Det gør den ganske enkelt bedst ved at fremstå professionel, ved at have en rød tråd, og ved at være tilpasset din målgruppes forventninger og behov.

Tilpasningen til branche sikrer vi gennem en kombination af solid research og erfaring med opsætning af en lang række af hjemmesider for folk i vidt forskellige brancher. Tilpasningen til dit brand sikrer vi gennem dialog samt løbende skitse- og idéudveksling. Sidst men ikke mindst afleverer vi ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Først og fremmest kan du forvente, at vi designer, indtil du er tilfreds med resultatet. Hos Odense Mediedesign kan vi hjælpe med meget mere end bare at udvikle din webshop. Vi kan også hjælpe dig med alle de ting, du skal have styr på, for at drive hjemmesiden/webshoppen til hverdag. Vi har nemlig stor forståelse for, at din tid skal bruges på at udvikle og sælge dine produkter eller services – ikke på en hjemmeside, der driller.

SERVICE

Odense Mediedesign gør alt for at yde den bedste service. Derfor retter vi selvfølgelig også fejl eller mangler, hvis der mod forventning skulle være problemer med siden, efter vi har leveret den.

Står du og skal lave noget om på din hjemmeside og lige vil være sikker på, at du gør det rigtigt, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vores erfaring er, at går det godt for dig, går det godt for os. Derfor kan du altid forvente personlig og effektiv service fra Odense Mediedesign.


Du skal altid være tilfreds.

Klar til at samarbejde?

Odense Medie Design

Pjentedamsgade 27, 1 tv – 5000 Odense C
CVR: 38027778

Mobil: (+45) 31 51 70 54
Email: info@odensemediedesign.dk

 Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © | Odense Medie Design