fbpx

Webbureau i Bogense skaber flot webdesign til din nye hjemmeside

Har du brug for et webbureau i Bogense til at skabe et flot webdesign til din nye hjemmeside, kan du få skabt både det og et komplet grafisk design til hele din virksomhed hos os. Men det er ikke alt. Læs med, og bliv klogere på, hvordan vores webbureau i Bogense kan skabe større succes for dit firma.

Få en grafisk rød tråd

som folk kan genkende dit firma og dets produkter på.

Bliv husket bedre af kunderne

når de har brug for de produkter, som dit firma sælger.

Hold længere på kunderne

Med et design, som hele tiden lokker dem til at læse videre.

Der er mange ting, der skal være på plads, når du skal have ny hjemmeside til dit firma.

For den nye hjemmeside skal gerne både afspejle det, som dit firma står for, og overbevise kunderne om, at I er det rigtige valg til at løse de problemer, udfordringer og behov, som de har.

Derfor skal du bruge en dygtig webdesigner, som både har forståelse for det gode grafiske design, den visuelle storytelling og hvordan alt dit indhold på hjemmesiden sættes op og arrangeres, så det virker logisk og intuitivt at finde rundt i for de besøgende.

Samtidig er det vigtigt, at teknikken bag hjemmesiden spiller optimalt. For ingen gider vente på en langsom hjemmeside. Heller ikke Google. Så er din hjemmeside 1000 år om at dukke op, mister du ikke kun besøgende. Du bliver også sværere at finde på Google!

Velkommen til vores webbureau i Bogense

Alt dette kan du få taget hånd om på et og samme sted hos vores webbureau i Bogense. Vi er en lille enmandshær, som favner både det grafiske, det systematiske og det tekniske ved at skabe en ny hjemmeside til dit firma. Så hos os, taler du med den, som rent faktisk kommer til at lave arbejdet – og som altid tager telefonen, når du ringer.

Vi starter med at se muligheder

Hos Odense Mediedesign er der ingen dyre abonnementer med binding. Når vi er færdige med din hjemmeside, er det 100% din.
Det kan lade sig gøre, fordi vi udvikler i et brugervenligt CMS-system, som efterfølgende er nemt for dig at vedligeholde og opdatere i.
Skulle du alligevel ønske hjælp til den daglige drift, kan vi også tilbyde dette. Derudover yder vi naturligvis service på fejl og mangler.
Design af Vejletrappen.dk af Odense Medie Design
Design af Fremtidensvollsmose af Odense Medie Design

Dernæst bygger og koder vi

Når webdesign og struktur er på plads, tager vi fat på at opbygge og kode de enkelte sider på hjemmesiden.

Det kræver en bred viden om alt lige fra grafisk design og til de forskellige tekniske muligheder, som du har på en hjemmeside.

Får skabt en logisk struktur

Sideløbende med at webdesignet kommer på plads, begynder vi at bygge en logisk struktur på jeres nye hjemmeside. Den er vigtig både for de besøgende og for Googles søgerobotter.

For de besøgende er det afgørende, at du har en logisk og intuitiv opbygning af hjemmesiden, som gør det nemt at finde det, som folk leder efter. Samt at få overblik over hjemmesidens indhold.

Samtidig fortæller hjemmesidens struktur Google, hvad det er, I laver, hvad I ved noget om, samt hvad der er jeres vigtigste ydelser og produkter.

Derfor er det vigtigt, at strukturen på hjemmesiden bliver helt rigtig. Det kræver erfaring og en indgående viden om både brugervenlighed, design af brugergrænseflader, og de seneste ændringer af Googles algoritmer.

logisk struktur på hjemmesiden mobilmageren.dk

Hvad laver en webdesigner?

Det er her webdesigneren for alvor får brug for sin store viden om, hvad godt webdesign er, og hvordan websiden opbygges, kodes og optimeres, så alle sider indlæses hurtigt og problemfrit.

Det kræver lige dele kreativitet og teknisk indsigt at skabe en hjemmeside, hvor hver eneste side er flot og betagende at se på, og bliver vist lynhurtigt også selv om den er fyldt med billeder og anden grafik.

Samtidig er det vigtigt, at webdesigneren hele tiden følger med i både den grafiske og tekniske udvikling. For der kommer løbende nye, designmæssige trends, som er med til at gøre designet moderne, ligesom der hele tiden sker teknologiske udviklinger inden for både kodning, Google-algoritmer og den hardware, webserveren anvender.

Vi kan også vedligeholde din hjemmeside

 

Hos webbureauet Odense Medie Design har du også mulighed for at få vedligeholdt din hjemmeside, når den er færdig. Både med regelmæssig sikkerhedskopiering af hjemmesiden, udvikling af nyt indhold og nye sider, samt – måske endnu vigtigere også med opdateringer af teknikken som sørger for, at hjemmesiden virker.

Derved holder du din hjemmeside frisk og på omgangshøjde med de produkter og ydelser, som dit firma sælger. Samtidig bliver den mere sikker og bedre beskyttet mod hackerangreb, ondsindet kode som stjæler de besøgendes data og andre af internettets ubehageligheder.

Endelig sparer du penge. For fordi det er os, der også har udviklet og sat din hjemmeside op, kender vi den indgående i forvejen, og ved nøjagtig hvordan den er skruet sammen. Derved undgår du, at der pludselig er noget af hjemmesiden, som ikke virker efter en opdatering, eller at der uventet dukker underlige tegn eller fejlmeddelelser op.

Det er endnu en fordel ved at vælge et lille webbureau i Bogense, hvor det er den samme person, som du taler med, der både laver arbejdet og efterfølgende holder hjemmesiden opdateret og sikker.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Men hvad koster en ny hjemmeside så hos et lille webbureau som vores i Bogense?

Hvad bestemmer prisen?

Ja, det afhænger naturligvis af omfanget – både af antallet af sider og af den tekniske opsætning.

Skal der f.eks. være en webshop på siden, skal der bruges ekstra tid på opsætningen af webshoppen, betalingsgatewayen og selve brugeroplevelsen. Samt importeres eller oprettes varer, og designes en fast skabelon til visningen af produkter på webshoppen.

Det kan også være, du har brug for en beregner, som kunderne kan bruge, når de skal beregne størrelsen på en ordre. Den slags skal oftest håndkodes, eller kræver, at der bruges tid på at finde en udvidelse til hjemmesidens operativsystem det såkaldte Content Management System (CMS).

Bygget på verdens mest anvende webplatform

Her får du oftest en besparelse på udviklingen af din nye hjemmeside, fordi vi bygger den på verdens mest udbredte webplatform, WordPress.

For WordPress er et såkaldt Open Source CMS. Det betyder, at du ikke skal betale licens eller gebyrer for brugen af CMS’et. Samtidig er der en stor skare af udviklere verden over, som bygger udvidelser til platformen. Det betyder, at der oftest allerede findes udvidelser, som vi kan arbejde videre på eller bruge direkte, hvis du har brug for f.eks. beregnere eller andre skræddersyede løsninger.

Samtidig er det nemt at finde integrationsløsninger til f.eks. økonomisystemer, lagerstyrings- og logistikløsninger – og hele, næsten nøglefærdige webshop-systemer, som er lige til at sætte op.

Det gør dine udviklingsomkostninger meget mindre.

Endelig betyder vores størrelse, at vi har færre munde at mætte – og færre faste udgifter, der skal betales.

Derfor får du altid en billigere og mere fair pris på din hjemmeside, når du vælger vores lille webbureau i Bogense til at bygge din nye hjemmeside.

Prisberegner

UDREGN DIN ESTIMERET PRIS PÅ 2 MIN.

START PRISBEREGNING

0$

Hvilken type hjemmeside ønsker du?

Simpel hjemmeside
Online visitkort typisk til et nystartet eller mindre virksomhed.

Normal hjemmeside
Professionel hjemmeside typisk til mellemstore virksomheder.

Stor hjemmeside
Professionel hjemmeside typisk til større virksomheder.

Du mangler at vælge

Hvad ønsker du af få lavet?

Alle hjemmesider og webshops bliver designet med et mobilvenligt design

Hjemmeside

Webshop

Du mangler at vælge

Skal siden have nogle Specielle funktioner?

Hvilken Funktioner?


Du mangler at vælge

Ønsker du hjælp til Grafisk design

Vælg de ting du ønsker hjælp med

Logo Design

Flyers Design

Visitkort Design

Nej Tak

Du mangler at vælge

Hvilken type Webshop ønsker du?

Simpel webshop
hvor du fremstår professionel over for dine kunder og kun har få produkter.

Mellem Webshop
En professionel webshop som flot præsenterer din virksomhed hvor der er gjort klar til en del produkter og kategorier.

Stor webshop
En professionel webshop som flot præsenterer din virksomhed hvor der er gjort klar til mange produkter og kategorier.

Du mangler at vælge

Antal produkter

Skal vi opsætte alle dine produkter eller bare nogle få af dem?

Du mangler at vælge

Skal siden have nogle Specielle funktioner?

Hvilken Funktioner ud over webshop?


Du mangler at vælge

Hvor mange sider/ undersider?

forside, kontakt, profil osv.

Du mangler at vælge

Hvor mange sider/ undersider?

forside, kontakt, profil osv. (ikke produkt sider)

Du mangler at vælge

Få tilsendt din pris

(ekskl. moms)

Udfyld formularen og modtage din pris på mail, det er helt uforpligtende.

Venlig hilsen
Henrik Jørgensen
CEO & Designer

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Tilbudt :
Total :

Få et komplet firmadesign

 

Som allerede nævnt favner vi bredere end det rent digitale design. Således kan vi udvikle og implementere et fælles design på tværs af digitale og trykte medier. Så kan dine kunder altid genkende dit firma, uanset om de møder jer på nettet, på de sociale medier, i en bannerannonce på en anden hjemmeside, eller får en brochure eller møder en af jeres biler på vejen.

Med et gennemarbejdet design som gør sig lige godt på både nettet og i den fysiske verden, er du altid sikker på at blive genkendt. For grafiske former, farver og skrifttyper giver større genkendelighed end både tekster, billeder, video og lyd.

Derfor er det en god ide, altid lige at få givet jeres design guidelines en makeover, når der skal bygges ny hjemmeside.

Få en pris på din nye hjemmeside fra et godt webbureau i Bogense

Vil du have en flot, moderne og lynhurtig hjemmeside til dit firma, og et iøjnefaldende design på tværs af digitale og trykte medier, får du den absolut bedste pris og kundeoplevelse hos webbureauet Odense Medie Design. Vi ligger centralt placeret midt i Bogense ikke langt fra stationen og H.C. Andersens hus.

kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på din nye hjemmeside og firmaets design fra det bedste, lille webbureau i Bogense.

Henrik Jørgensen fra Odense medie design